Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιέχομενο του www.bula.gr  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Ειδικότερα, τα προϊόντα που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα μας αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και επίσης προστατεύονται από το δίκαιο της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Διανέμονται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας προς ιδιώτες, δηλαδή προς το καταναλωτικό κοινό και απαγορεύεται η διανομή ή πώλησή τους από τρίτους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων, σχεδίου κοσμήματος και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού αυτού τόπου.

Απαγορεύεται στους χρήστες να δημοσιεύουν, επεξεργάζονται, τροποποιούν, παραποιούν, αλλοιώνουν, διανέμουν, μεταπωλούν, μεταβιβάζουν, εκμισθώνουν, μεταφέρουν, φορτώνουν, αντιγράφουν ή με οποιονδήποτε τρόπο αναπαράγουν, αναμεταδίδουν ή αναδημοσιεύουν, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αντίγραφα του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτούς ή που εμφανίζεται σε αυτήν την ιστοσελίδα, ούτε επιτρέπεται να δημιουργούν παράγωγη εργασία ή να χρησιμοποιούν αυτό το περιεχόμενο σε σύνδεση με οποιαδήποτε εταιρεία ή εμπορική επιχείρηση ούτε να παραπλανούν, με οποιονδήποτε τρόπο, το κοινό σχετικά με τον πραγματικό φορέα του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι δεν θα διοχετεύσει προς τρίτους οποιαδήποτε πληροφορία αφορά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της. Η εταιρεία μας δεν καταχωρεί και δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων πιστωτικών καρτών μέσα από τις διαδικτυακές συναλλαγές.

Δικαίωμα αλλαγής

Η WWW.BULA.GR δίνει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων που αγοράστηκαν διαδικτυακά, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μόνο και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία τους δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Στην περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος εκτός αν οφείλεται σε δικό μας λάθος. Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bula.gr

Προσωπικό Απόρρητο

Όλες οι συναλλαγές μέσω του WWW.BULA.GR διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) , που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.